Site Loader

Stomiguiden.dk har snakket med Astrid på 29 år, som har valgt at stå ved sin stomi og vise den frem på sociale medier. Her fortæller hun, hvorfor stomien skal vises frem, hvad hun får ud af det og hvilke reaktioner, der kan komme fra andre. Det er ikke et behov for at vise selve posen frem, men et behov for at vise et normalt liv med stomi.  Du kan finde Astrid på Instagram her – astrid_og_lidt_til 

.

Læs også: Holly deler video af poseskift og Blogs og sociale medier: Her er fem ‘must follows’

 

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.