Site Loader

Stomiguiden.dk har snakket med Astrid på 29 år, som har valgt at stå ved sin stomi og vise den frem på sociale medier. Her fortæller hun, hvorfor stomien skal vises frem, hvad hun får ud af det og hvilke reaktioner, der kan komme fra andre. Det er ikke et behov for at vise selve posen frem, men et behov for at vise et normalt liv med stomi.  Du kan finde Astrid på Instagram her – astrid_og_lidt_til 

.

Læs også: Holly deler video af poseskift og Blogs og sociale medier: Her er fem ‘must follows’

 

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.