Site Loader

Er du ung med stomi og vil gerne finde et outfit, der både ser godt ud og er komfortabelt i forhold til din stomi? 

I denne video sætter stomiguiden.dk i samarbejde med stylist Marie Westergaard fokus på tøj og mode til unge med stomi.  Videoen er en styleguide til, hvordan du kan sammensætte flotte outfits fra helt almindelige butikker, som er komfortable og flotte. Her fokuseres på tips og tricks til at fjerne fokus fra stomiposen, finde outfits til forskellige hverdagssituationer, samt vise, at tøj og mode stadig er relevant, når du har fået stomi. 

 

Læs også: Følg efterårets mode – også med stomi

Se også: Mode og stomi – kan jeg gå i tøj, som er nice?

 

Sophie Due

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i Medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med en interesse for visuel kommunikation. Herunder brænder hun for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Hun har holdt flere foredrag om det, at have en kronisk sygdom og stomi. Det er vigtigt for hende at hjælpe andre unge, fortælle deres historie og give viden og erfaring videre, som hun selv ønskede dengang. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet, og mediets visuelle kommunikationsmuligheder. Hun har bl.a. ageret fotograf til koncerter på musiksteder som Train og Kulturmaskinen, samt har arbejdet med børn i mange år og som eventafvikler ved HCA-festivals.

Christina Joo Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier. Hun kan snart kalde sig Cand. Mag. i Kultur og Formidling fra Syddansk Universitet. Her har hun primært haft interesse for køn, minoriteter og ligestilling. Det er forholdsvist nyt for hende at være så åben om at have Colitis Ulcerosa til trods for, at hun har haft det gennem en længere årrække. Hun har nu fundet ud af, at det ikke behøver at være så tabulagt at have en kronisk tarmsygdom, hvilket er en opfattelse, som hun gerne vil hjælpe med at udbrede.