Site Loader

Er du ung med stomi og vil gerne finde et outfit, der både ser godt ud og er komfortabelt i forhold til din stomi? 

I denne video sætter stomiguiden.dk i samarbejde med stylist Marie Westergaard fokus på tøj og mode til unge med stomi.  Videoen er en styleguide til, hvordan du kan sammensætte flotte outfits fra helt almindelige butikker, som er komfortable og flotte. Her fokuseres på tips og tricks til at fjerne fokus fra stomiposen, finde outfits til forskellige hverdagssituationer, samt vise, at tøj og mode stadig er relevant, når du har fået stomi. 

 

Læs også: Følg efterårets mode – også med stomi

Se også: Mode og stomi – kan jeg gå i tøj, som er nice?

 

Sophie Due

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.