Site Loader

Endelig siger Frank Hvam undskyld.

 

Det er efterhånden en del år siden, at komikeren og entertaineren Frank Hvam lavede TV-serien Klovn på TV2 med stor succes. – Men et bestemt afsnit, hvor Frank Hvam (angivligt) gør grin med en ung student, der har stomi – har faldet mange med stomi fra brystet (maven). Frank Hvam har aldrig sagt undskyld for episoden – og stomi-miljøet i Danmark har aldrig glemt det. Nu siger Frank Hvam endelig undskyld til hele Danmark og alle med stomi i DK – og derfor støtter han op om Stomiguiden.dk – den nye stomi-guide for unge mennesker. Se med her!

 

Her kan du høre, hvorfor Frank Hvam støtter op om Stomiguiden.dk.

Musik: Upright Music

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i Medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med en interesse for visuel kommunikation. Herunder brænder hun for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Hun har holdt flere foredrag om det, at have en kronisk sygdom og stomi. Det er vigtigt for hende at hjælpe andre unge, fortælle deres historie og give viden og erfaring videre, som hun selv ønskede dengang. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet, og mediets visuelle kommunikationsmuligheder. Hun har bl.a. ageret fotograf til koncerter på musiksteder som Train og Kulturmaskinen, samt har arbejdet med børn i mange år og som eventafvikler ved HCA-festivals.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.