Site Loader

Hej alle,

Dette er vores hjemmeside for unge med stomi, og vi vil vildt gerne have, at den rammer lige præcis ned i, hvad det vil sige – og hvordan det er – til hverdag, til fest og til alt muligt andet at have stomi.

Og for at beskrive det bedst, har vi brug for jeres hjælp. Hvad skal hjemmesiden indeholde? Hvordan skal den vejlede, hjælpe og underholde på bedst mulig vis?

Alle historier, tips, erfaringer, gode råd, m.m. kan bruges.

Skriv til stomiguiden@gmail.com, hvis du har nogle ideer, kommentarer eller bare har lyst til at bidrage.

Alt godt,

Stomiguiden.dk

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i Medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med en interesse for visuel kommunikation. Herunder brænder hun for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Hun har holdt flere foredrag om det, at have en kronisk sygdom og stomi. Det er vigtigt for hende at hjælpe andre unge, fortælle deres historie og give viden og erfaring videre, som hun selv ønskede dengang. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet, og mediets visuelle kommunikationsmuligheder. Hun har bl.a. ageret fotograf til koncerter på musiksteder som Train og Kulturmaskinen, samt har arbejdet med børn i mange år og som eventafvikler ved HCA-festivals.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.