Site Loader

Hej alle,

Dette er vores hjemmeside for unge med stomi, og vi vil vildt gerne have, at den rammer lige præcis ned i, hvad det vil sige – og hvordan det er – til hverdag, til fest og til alt muligt andet at have stomi.

Og for at beskrive det bedst, har vi brug for jeres hjælp. Hvad skal hjemmesiden indeholde? Hvordan skal den vejlede, hjælpe og underholde på bedst mulig vis?

Alle historier, tips, erfaringer, gode råd, m.m. kan bruges.

Skriv til stomiguiden@gmail.com, hvis du har nogle ideer, kommentarer eller bare har lyst til at bidrage.

Alt godt,

Stomiguiden.dk

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.