Site Loader

Hej alle,

Dette er vores hjemmeside for unge med stomi, og vi vil vildt gerne have, at den rammer lige præcis ned i, hvad det vil sige – og hvordan det er – til hverdag, til fest og til alt muligt andet at have stomi.

Og for at beskrive det bedst, har vi brug for jeres hjælp. Hvad skal hjemmesiden indeholde? Hvordan skal den vejlede, hjælpe og underholde på bedst mulig vis?

Alle historier, tips, erfaringer, gode råd, m.m. kan bruges.

Skriv til stomiguiden@gmail.com, hvis du har nogle ideer, kommentarer eller bare har lyst til at bidrage.

Alt godt,

Stomiguiden.dk

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.