Site Loader

Hvordan er livet som ung med stomi? Det spørger TV-værten Thomas Skov vores stomi-ekspert Per Herlufsen om. Se klippet, hvor de bl.a. taler om, hvordan man kan sige, at man har stomi til vennerne, kammeraterne i skolen og familien.

 

Se også med her, hvor de to herrer snakker om tabuer og åbenhed i forhold til stomien – og hvor Thomas Skov selv prøver at have en stomipose på maven.

 

 

Læs også: Ny med stomi? – Her undersøger Thomas Skov stomiposen

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.