Site Loader

Hvordan er livet som ung med stomi? Det spørger TV-værten Thomas Skov vores stomi-ekspert Per Herlufsen om. Se klippet, hvor de bl.a. taler om, hvordan man kan sige, at man har stomi til vennerne, kammeraterne i skolen og familien.

 

Se også med her, hvor de to herrer snakker om tabuer og åbenhed i forhold til stomien – og hvor Thomas Skov selv prøver at have en stomipose på maven.

 

 

Læs også: Ny med stomi? – Her undersøger Thomas Skov stomiposen

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.