Site Loader

Er du ny med stomi? – Så frygt ej! – Her kan du få den mest basale viden om stomiposer, når TV-værten Thomas Skov stiller spørgsmål til vores stomi-ekspert Per Herlufsen fra Hvidovre Hospital. 

 

Se også med her, når de to herrer snakker om alt det tilbehør, man kan benytte med sin stomipose, fx. hvordan man undgår utætheder og lækager med tætningsringe.

 

Læs også: Ung med stomi? – Thomas Skov lægger selv krop til en stomipose

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.