Site Loader

Er du ny med stomi? – Så frygt ej! – Her kan du få den mest basale viden om stomiposer, når TV-værten Thomas Skov stiller spørgsmål til vores stomi-ekspert Per Herlufsen fra Hvidovre Hospital. 

 

Se også med her, når de to herrer snakker om alt det tilbehør, man kan benytte med sin stomipose, fx. hvordan man undgår utætheder og lækager med tætningsringe.

 

Læs også: Ung med stomi? – Thomas Skov lægger selv krop til en stomipose

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.