Site Loader

Der er nye tider på Stomiguiden.dk. Grundlæggeren og idemanden Jacob Nossell bag hjemmesiden går fra borde og Sophie Due Rasmussen, der selv har stomi, tager over. I denne anledningen ønsker Henning Granslev at give en lille afskedsalut til Jacob med på vejen.

Henning skriver:

Hej alle.

Jacob Nossell, idemanden bag Stomiguiden.dk, stopper ved udgangen af dette år som administrator af Stomiguiden.

Jacob har været en utrolig god samarbejdspartner. Der er på siden løbende lagt nye artikler og filmklip, der er målrettet til de unge med stomi.

– Men vi voksne kan sagtens få inspiration og gode råd fra Stomiguiden om dagligdagen med stomi.

Jacob har ”kun” haft en midlertidig stomi og mener og ønsker, at tiden er kommet for at overrække stafetten videre til en ung med permanent stomi.

Stomiforeningen COPA har nu indgået en samarbejdsaftale med Sophie Due Rasmussen, der har været stomiopereret i rigtig mange år.

Sophie vil, som Jacob, også fremover lægge nye filmklip og historier på Stomiguiden.dk

Farvel til Jacob, der den 8. november 2016 ved premieren af Stomiguiden.dk i gennem landsdækkende TV og radio, fik sat spot på det at have stomi og stor pr. omtale af Stomiforeningen COPA.

Og velkommen til Sophie. Stomiforeningen COPA ser frem til et fint samarbejde til gavn og glæde for unge med stomi  – og selvfølgelig også lidt til vi voksne.

Med venlig hilsen,

Henning Granslev, Landsformand COPA

Sophie Due

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.