Der er nye tider på Stomiguiden.dk. Grundlæggeren og idemanden Jacob Nossell bag hjemmesiden går fra borde og Sophie Due Rasmussen, der selv har stomi, tager over. I denne anledningen ønsker Henning Granslev at give en lille afskedsalut til Jacob med på vejen.

Henning skriver:

Hej alle.

Jacob Nossell, idemanden bag Stomiguiden.dk, stopper ved udgangen af dette år som administrator af Stomiguiden.

Jacob har været en utrolig god samarbejdspartner. Der er på siden løbende lagt nye artikler og filmklip, der er målrettet til de unge med stomi.

– Men vi voksne kan sagtens få inspiration og gode råd fra Stomiguiden om dagligdagen med stomi.

Jacob har ”kun” haft en midlertidig stomi og mener og ønsker, at tiden er kommet for at overrække stafetten videre til en ung med permanent stomi.

Stomiforeningen COPA har nu indgået en samarbejdsaftale med Sophie Due Rasmussen, der har været stomiopereret i rigtig mange år.

Sophie vil, som Jacob, også fremover lægge nye filmklip og historier på Stomiguiden.dk

Farvel til Jacob, der den 8. november 2016 ved premieren af Stomiguiden.dk i gennem landsdækkende TV og radio, fik sat spot på det at have stomi og stor pr. omtale af Stomiforeningen COPA.

Og velkommen til Sophie. Stomiforeningen COPA ser frem til et fint samarbejde til gavn og glæde for unge med stomi  – og selvfølgelig også lidt til vi voksne.

Med venlig hilsen,

Henning Granslev, Landsformand COPA