Site Loader

Hvordan kommer man i gang med det dér sex, når man er ung og har stomi? Stomiguiden.dk har mødt hele to seje sexologer, der giver et par gode råd med på vejen.

 

Michelle Miller er psykolog og sexolog, mens Asgerbo Persson er sexolog og massageterapeut i Handisex.

 

I videoen fortæller de lidt om sexet undertøj, og du kan finde undertøjet, som Asgerbo og Michelle taler om, her:

 

http://www.jasminestaceycollection.com

http://www.vblush.com

http://www.stomaatje.com/clothing.html

http://www.bybonnesen.com 

 

Se også, hvem de to sexologer er i denne presentation:

 

Læs også: Sex og stomi – Hvordan siger man det?

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.