Site Loader

Hvordan kommer man i gang med det dér sex, når man er ung og har stomi? Stomiguiden.dk har mødt hele to seje sexologer, der giver et par gode råd med på vejen.

 

Michelle Miller er psykolog og sexolog, mens Asgerbo Persson er sexolog og massageterapeut i Handisex.

 

I videoen fortæller de lidt om sexet undertøj, og du kan finde undertøjet, som Asgerbo og Michelle taler om, her:

 

http://www.jasminestaceycollection.com

http://www.vblush.com

http://www.stomaatje.com/clothing.html

http://www.bybonnesen.com 

 

Se også, hvem de to sexologer er i denne presentation:

 

Læs også: Sex og stomi – Hvordan siger man det?

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i Medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med en interesse for visuel kommunikation. Herunder brænder hun for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Hun har holdt flere foredrag om det, at have en kronisk sygdom og stomi. Det er vigtigt for hende at hjælpe andre unge, fortælle deres historie og give viden og erfaring videre, som hun selv ønskede dengang. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet, og mediets visuelle kommunikationsmuligheder. Hun har bl.a. ageret fotograf til koncerter på musiksteder som Train og Kulturmaskinen, samt har arbejdet med børn i mange år og som eventafvikler ved HCA-festivals.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.