Site Loader

Hvordan siger du, at du har stomi til din kæreste, din flirt eller den søde eller lækre fra klassen, når snakken falder på sex? Det kan du få svar på her.

 

I forvejen er sex nok ét af de mest intime og personlige samtale-emner hos unge – måske også det mest spændende. Stort set alle unge interesserer sig for sex. Men hvordan får man det sagt? Altså, det dér med stomien, når man har fået en sød flirt eller date med i sengen? Det giver de to sexologer Michelle Miller og Asgerbo Persson deres bud på i videoen herover.

 

Her taler de to sexologer om, hvordan man kan få det bedre med sin egen krop, når man har en lidt anderledes krop.

 

Michelle Miller er psykolog og sexolog, mens Asgerbo Persson er sexolog og massageterapeut i Handisex.

 

Se også: Sex og stomi: Hvordan kommer man i gang?

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.