Site Loader

Mød Nanna og kæresten Jonas. De er begge 19 år og bor sammen. De fortæller i denne video om deres syn på, hvordan det er at være kærester, når den ene har stomi. De har valgt at være åbne om at Nanna har stomi. I videoen fortæller de, hvor lidt den egentlig fylder og at deres forhold ikke adskiller sig fra andre parforhold – de kan både gå i biografen, i svømmehallen, tage på ferie og være intime ligesom så mange andre unge.

 

Læs også: Det har kun gjort os stærkere

Se også: Sex og stomi: Hvordan siger man det?

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.