Site Loader

Mød Nanna og kæresten Jonas. De er begge 19 år og bor sammen. De fortæller i denne video om deres syn på, hvordan det er at være kærester, når den ene har stomi. De har valgt at være åbne om at Nanna har stomi. I videoen fortæller de, hvor lidt den egentlig fylder og at deres forhold ikke adskiller sig fra andre parforhold – de kan både gå i biografen, i svømmehallen, tage på ferie og være intime ligesom så mange andre unge.

 

Læs også: Det har kun gjort os stærkere

Se også: Sex og stomi: Hvordan siger man det?

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.