Site Loader

Nu kan du give et bidrag på MobilePay til Copa, der er din “fagforening”, når det gælder stomi. Copa kæmper blandt andet for, at alt dit stomiudstyr og -artikler forbliver gratis i Danmark! Så giv et lille bidrag. Giv, hvad du vil og kan! Nummeret er 67873!

 

Se også: COPA er din stomi-fagforening: Meld dig ind nu

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.