Site Loader

Du kan gå i lige det tøj, du vil! I denne video sætter vi  fokus på mode og de tanker, man kan have som ung med stomi – når man gerne vil ud at shoppe tøj. Det er temaet i samtalen mellem den 18- årige Anna Westerberg fra Esbjerg og Sophie Due fra Stomiguiden.dk.

 

Kan jeg nu gå i det tøj jeg gjorde før? Hvad med badetøj? Er det muligt at følge den mode, som mine venner og veninder gør – eller skal jeg pludselig være anderledes? Det er nogle spørgsmål, som Anna og Sophie forsøger at svare på her i videoen.

 

Se også: Undertøj og stomi – pænt og feminint

Læs også: Fem tips til din shoppetur

 

Sophie Due

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.