Site Loader

Du kan gå i lige det tøj, du vil! I denne video sætter vi  fokus på mode og de tanker, man kan have som ung med stomi – når man gerne vil ud at shoppe tøj. Det er temaet i samtalen mellem den 18- årige Anna Westerberg fra Esbjerg og Sophie Due fra Stomiguiden.dk.

 

Kan jeg nu gå i det tøj jeg gjorde før? Hvad med badetøj? Er det muligt at følge den mode, som mine venner og veninder gør – eller skal jeg pludselig være anderledes? Det er nogle spørgsmål, som Anna og Sophie forsøger at svare på her i videoen.

 

Se også: Undertøj og stomi – pænt og feminint

Læs også: Fem tips til din shoppetur

 

Sophie Due

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.