Site Loader

Hvordan er det at være veninder med én, som har stomi? Det har Stomiguiden.dk spurgt Amalie Lea-Jeppesen om. Se med her, hvor hun bl.a. fortæller om, hvor glad hun blev for, at hendes veninde fortalte, at hun havde stomi, og hvordan hun aldrig tænker over det i hverdagen – det sker kun, hvis veninden selv tænker over det. En video om tanker og overvejelser, når man er pårørende til én, som har stomi.

Se også: Veninden Amalie: – en veninde som alle andre

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Jacob Nossell / Redaktør og grundlægger af Stomiguiden.dk

Jacob er daglig redaktør på Stomiguiden.dk. Jacob er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Det er også ham, der fik ideen til Stomiguiden.dk, da han fik en stomi i 2014. Her fandt han ud af, at der var stort ingen information omkring livet med stomi som ung.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.