Site Loader

Vi har sat de to forkvinder i stævne fra Ungdomsgruppen i Copa, Ida Engblom og Katrine Nielsen, til en snak om, hvad Copas Ungdomsgruppe egentlig laver – og hvilke udfordringer de for tiden står overfor, ved at være ung i Copa. – Se med her!

 

Hvis du har ideer eller vil være med i ungdomsgruppen, så kan Ida Engblom og Katrine Nielsen kontaktes her: ida.j.engblom@gmail.com og knielsen93@gmail.com.

 

Se også: COPA er din stomi-fagforening: Meld dig ind nu

(Musik: Bensound.com)

Jacob Nossell

Sophie Due // Redaktør

Sophie Due har en bachelor i medievidenskab og studerer en kandidat i Visuel Kultur med fokus på digital- og visuel kommunikation. Hun brænder for idé- og konceptudvikling af indhold til børn og unge. Det er vigtigt for hende, gennem formidling af unges historier, at bidrage til at gøre op med fordommene om livet med stomi. Derudover har hun arbejdet meget med fotografiet og kommunikation med børn/unge som målgruppe - blandt andet ved: Tinderbox, HCA Festivals og DR Ultra.

Christina Svensson // Journalist

Christina Svensson har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Kultur og Formidling. Her har hun primært haft interesse for inklusion, ligestilling og normkritik, og hun ønsker at bekæmpe tabuer og fordomme. Derfor har det også givet god mening, at hun er skribent på Stomiguiden.dk, hvor hun også har lært at være mere åben om selv at have Colitis Ulcerosa. Ved siden af Stomiguiden.dk er hun i øjeblikket jobsøgende, spiller en masse fodbold og er frivillig i en lektiecafé.